Blue Nelly

Blue Nelly
Bunker By Night 2015

torsdag den 10. september 2009

LAND ROVER SJOV

Den 5. september holdt Dansk Land Rover Klub arrangement hos Lene og Kent Røjkjær i Nr. Borup nord for Randers. Som nybagte medlemmer ankom Jakob og jeg naturligvis i MG til løjerne. Vi har ikke en Land Rover endnu, men Kent er en flink mand, og lånte os sin store 109" serie lll. Inden vi skulle ud på tur i terrænet mødtes vi på gården til en god omgang kaffe og kage .Man skal jo have noget at stå imod med, når man er ude i naturen. Lene havde endnu engang bagt nogle skønne kager.
Herover ses Kent som 8 årig.
Efter en spændende køretur gennem Bjerregrav mose, ankom vi til en lille grusgrav lige ved Kousted. Her skulle vi køre "pinderæs" og en lille smule "trophy" hvor sandstigerne og bilernes spil kom i brug.
Min trofaste MG co-driver Jakob har netop besteget gravens højeste punkt.
Jannie og Tom i Defender 110" i forsigtig nedkørsel.
Det er med at holde kursen ind mellem pindene.
Torben fra Tånum prøvede også rutchebanen,
"Så giver du den bare noget gas" Indiana Jones i norsk strik, giver gode råd til Thomas, som lige manglede 1 meter i at være oppe ad bakken.
Og så går det ned igen ad en anden bakke. Ret stejl iøvrigt. Det sagde "BONK" da han ramte foden af bakken.
Så blev det vores tur til at blive trukket op ad bakken. Det sgu sjovt.!!!
Her har vi en Range Rover på krogen.
Jakob står stolt på "vores" LR efter en skide sjov og underholdende dag i terrænet. En LR er et udmærket klatrestativ. Det er lige sådan en LR, jeg går og ønsker mig til jul.
Per ved sin V8 Defender med fuld telemark udrustning.
Wireren skal på plads igen inden næste arrangement.
Mange tusind tak for lån af LR til en FED dag op og ned af skrænterne. Vi hygges og rigtig meget. Også grill hyggen om aftenen var med til at gøre dagen til en oplevelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar