Blue Nelly

Blue Nelly
Bunker By Night 2015

torsdag den 24. juni 2010

MG ON LOCATION I EBELTOFT

I tirsdags var jeg ved Kalø med Jørn, Kent og Jesper. Da aftenen lakkede mod enden var vi blevet en lille smule øltørstige. Vi blev enige om, at der nok var et gestgiveri i Ebeltoft som havde noget godtøl på lager. Vi endte lige i centrum ved det gamle rådhus. Bag rådhuset ligger den hyggelige kro "Mellem Jyder". Her fik vi en skøn ale til at skylle vejstøvet ned med. Da vi skulle begynde hjemfarten, filmede jeg afgangen med det lille kamera. Der er ikke meget, men bilerne er jo skønne. god fornøjelse:


Så bliver det vist ikke mere hyggeligt. Kent forklarer her grundigt, hvordan man laver en god gammeldags tyk sovs til frikadellerne. Det er et emne som optager mange moderne mænd.
Vil den gamle spand ikke starte, er bussen et godt alternativ. Vi skal jo tænke på miljøet...
Jo, den er god nok. V8 er faktisk til salg. Hun må gøre plads til mit næste fjollede projekt. ;-)
Ford transit med rugbrødsmotor. ;-) Den danske ungdom er ikke helt fortabt.
MGA Coupe mitt Wohnvagen und freude.
Kent havde for en enkelt aften lagt " Kaptajn Kent" og den charmerende Austin Seven på hylden, og valgte den røde Sprite som aftenens befordring.
Jørns vilde MGA Twin Cam fra 1958 er en virkelig fryd for øjet.
Jespers super flotte MGB fra 1967. Med nyvaskede trådhjul. -Køb den fantastiske fælgrens hos Harald Nyborg, for kun kr. 19,95. Og skyl efter med en højtryksrenser. og wupti...
V8 i al sin pragt. For dælen, den kører godt....:-)
En glimrende afslutning på en meget hyggelig drengeaften.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar