Blue Nelly

Blue Nelly
Bunker By Night 2015

onsdag den 18. maj 2011

CRAA 2011 SØNDAG

På andendagen kom Formel 1 bilerne endelig på banen. Lørdag blev deres race aflyst pga. regn, til mange tilskuers skuffelse. Kunne ikke stå for den flotte gule Camel racer. Som stor tilhænger af Camel Trophy Land Rover adventure er det vel ikke så sært.
På en spadseretur med en af de flotte Goodlook Ladies, -som jeg efter en halv times gang fandt ud af hedder Pernille - kom vi forbi pitområdet med alle formel bilerne.
Lyden af sådan en motor er altså imponerende.
Måske man skulle få sådan nogle dækvarmere til LR´en næste vinter. :-)
På min promenade med Pernille blev vi noget tørre i halsen af den lange tur. Til alt held har hun en veninde, som har et dejligt hus lige ud til banens langside. Fra balkonen er der en vidunderlig udsigt over Aarhus og bugten 100m væk. Kaptajn Kent stødte senere til, og kunne sammen med de øvrige gæster se Formel 1 bilerne drøne forbi få minutter senere.
Her nyder de frygtløse vovehalse et velfortjent glas champagne, og nyder den herlige udsigt.
Her flankers den charmerende Goodlook Lady Pernille af de humørfyldte officerer.
Det lykkes mig med nød og næppe, at fange en af hurtige racervogne med det til lejligheden medbragte bælgkamera.
Lady Pernille nyder både champagne, udsigt og godt selskab.
Kaptajnen skåler med gæsterne og ønskes held og lykke med det forstående race.
Vi tager nu afsked med de glade fans. Tak for husly og god beværtning.
Inden søndagens race blev der også tid til at stille vognen til skue blandet et begejstret publikum. Mange spørgelystne gæster flokkes om Austinen. Kaptajnen besvarede med stor fornøjelse på alle spørgsmål om den flotte racer.
Her ankommer kaptajnen til "afternoon tea" hos de henrivende fruer.
En berømt fransk vingaard havde ved banens langside placeret en lille bod, som her frekventeres af to charmerende Goodlook Ladies og de allestedsnærværende vovehalse.
Inden det afgørende heat må kaptajnen ty til den ekstra benzinbeholdning for at sikre vognens fortsatte brændstoftilførsel under væddeløbet.
Nu køres der om de afgørende placeringer, og der gives ikke ved havelågen. Publikum kan med åndeløs spænding blot beskue gladiatorernes kamp på banen.
Til stor ærgrelse slipper Bugattien forbi på langsiden.
Men men stor behændighed lykkes det at vinde væddeløbet og det store trofæ. Pokalerne overrækkes til de trætte kørere af lokale skønhedsdronninger.
Jublen fra et feststemt publikum vil ingen ende tage. Der blev sågar udelt både kindkys og lykønskninger til vinderne.
Der findes næppe nogle mennesker der kan udstråle så megen glæde og fryd, som disse tapre mænd på sejersskamlen.
Et værdigt minde fra en pragtfuld dag.
Vel hjemme på de gamle jorde modtages væddeløbets vindere med glæde og jubel. Der blev naturligvis også taget fotografier til scrapbogen.
En begivenhedsrig weekend er tilendebragt, og de daglige pligter kalder atter.
En stor tak til alle som har bidraget til vores dage med CRAA 2011. Tak til vores familier for den umådelig store tålmodighed og overbærenhed de har udvist. Uden jeres støtte var vi aldrig kommet så langt.
Vi gør det sgu igen i 2012.
De kærligste hilsner
Kent og Michael

Ingen kommentarer:

Send en kommentar