Blue Nelly

Blue Nelly
Bunker By Night 2015

tirsdag den 1. november 2011

"BLUE NELLY"

Så er den gal igen. Jeg forelskede mig hovedkuls, i denne skønne dame fra da farmor var dreng. Da Kent og jeg skulle hjem fra Goodwood, kørte vi lige en lille omvej vest for London for at beskue denne herlige vogn. Noel, som som havde bilen til salg, havde fået Lotus Elan, og han har kun en meget lille garage.
Nå, men vi kiggede og rykkede og hev i den gamle dame, og startede den op. Da det pi..ede ned, ville vi ikke tage den ud på en tur. Det var iøvrigt også blevet mørkt. Alt var i skønneste orden.
Vi så mange papirer og billeder af bilen fra restaureringen for tre år siden, og den er lavet ganske fint. Ikke concour, men til at blive brugt. Med XPAG og 5 trins Ford gearkasse, er den perfekt som tourbil. Efter min smag ihvert fald. Det er ikke hver dag man finder en TA med denne kombination.
Nu skal vinteren gå med at gøre hende klar til Classic Race i Aarhus, både på racerbanen ( førkrigs klassen) og på GoodLook street. Og RAF display og diverse air shows over sommeren. Ikke mindst Bunker By Night i Silkeborg til d. 19. maj 2012.
Sqn. Ldr. MacAmor er blevet flot kørende.
Jakob og jeg tager afsted for at hente Blue Nelly hjem fredag d. 11. nov. og er hjemme igen lørdag d. 12.
En lille hurtig far og søn weekend tur, med en meget spændende opgave at løse. Det er Jakobs første tur til UK, og han er klar med sixpence, skjorte, slipover med tern og korte bukser. Men vi må nok også hellere tage noget varmt tøj med.
Vil man se og røre Blue Nelly, skal man blot komme til Garagemøde d. 23 nov. i Randers.

Vi glæder os vildt til at komme afsted.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar