Blue Nelly

Blue Nelly
Bunker By Night 2015

torsdag den 13. august 2009

MG CAMPINGTUR

I uge 32 tog Jakob og jeg på en tre dages telttur i "Grønært" lige syd for Norsminde.


Det var tre gode dage med sol og sommer. Vi fik badet og gået ture på stranden, hvor Jakob fandt en ægte flaskepost, fra en småfuld sejler som åbenbart var alene og fandt det en smule kedeligt.Med udsigt til Tunø og Samsø og med havet bare 20 meter fra teltet, kunne vi ikke ønske en mere perfekt udsigt.
Vi ville gerne have taget et par dage mere på campingpladsen, men vores telt faldt sammen ( Kinalort ) efter kun tre dage. Man har være så smart, at lave samlingen af stængerne lige der hvor der er størst belastning. :-(
Denne kajakroer kom forbi vores telt, og han har da et godt bud på vedvarende energi. Så skal vi bare have tankskibe og fragtskibene udstyret med sejl.

Nå, men når vi nu ikke kunne være i teltet mere tog vi en tur rundt om Århusbugten og videre til Kalø slotsruin. Det var en herlig tur, hvor vi også fik både pølser, is og sodavand. :-)

Vi gik en tur rundt om borgen og ned til stranden nedenfor hvor der ligger mange murbrokker i strandkanten. Dem skulle vi naturligvis have nogle af med hjem, så vi kan lave vore egen borg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar