Blue Nelly

Blue Nelly
Bunker By Night 2015

onsdag den 26. august 2009

THE TAANUM COTTAGE MG GARDEN AND TOUR DAY 2009



Med udgangspunkt i vores lille bindingsværkshus i Tånum lige vest for Randers, afholdt vi den årlige MG picnic i Østjylland. Som overskriften antyder skulle vi på en smuk køretur rundt i oplandet og afslutte i haven på Tånum Bygade.Vi havde besøg helt fra Ølgod og Herningkanten. 21 veltrimmede MG biler deltog i turen, som var på ca. 85 km. Vi kørte fra Tånum mod Ålum og forcerede Tour de Francebakken lige uden for Ålum. Vi kom gennem Vester Velling og satte kursen mod Vejrumbro, og drejede der af mod Ø, og kom gennem Ørum og holdt frokost ved Bigum ved Tjele Langsø.
Christians nyrenoverede MGC blev behørigt beundret af masserne. Den ER virkelig flot. Det er ingen sag at køre fra Ølgod til Tånum i sådan et muskelbundt.
Jo, der kan sagtens være 3 personer i en Midget. Når man er 9 år og tager til takke med et tæppe som sæde, er der masser af plads bagi. Familien Røjkjær havde kufferten fyldt med proviant.
Som det ses gumler Kent glad på madpakkens herligheder, mens Lene undrer sig over hvor al den mad bliver af. Efter frokosten kørte Katrine med i "Grønært" som co-driver. Hun mente, at der var bedre plads på forsædet af B´eren.
Hjemad kørte vi over Hammershøj til Fussingø slot, hvor jeg tog et billede af alle bilerne ved slottet. Billedet kommer på senere, det skal lige redigeres sammen. Det blev ikke helt som jeg gerne ville have lavet det. Men det er der. Og næste år er jeg klar til at lave det 112 %.

Så kører vi ud på anden etape
Her kører vi efter Anna Marie og Finn Graversen i deres nye frø.
Lotte er klar med kaffen og kagen. Hvor bliver de nu af???. Kaffen bliver jo kold.
Vi er jo lige her. Og vi trænger til kaffe....
Da det jo også var en " Garden day " kørte vi nogle af MG´erne ind på plænen i baghaven. Det gav en rigtig hyggelig stemning.
Så stor en frø har vi alligevel aldrig haft i haven før.

Tak til alle for en rigtig dejlig dag i MG regi. Vi har bestemt at lave " The TAANUM COTTAGE MG GARDEN and TOUR DAY " til en årlig begivenhed. Så vi vil allerede nu byde velkommen til næste års arrangement. Tak til Erik ( svigerfar ), Henriette ( svigerinde ), Lotte ( Kone ) og Cecilie ( datter ) for logistikken i haven. Særlig tak Bjarne Bak, Ålum, som havde planlagt den smukke tur vi kørte. Og tak til Lene Røjkjær for den lækre kanelkage.
Vi ses.


1 kommentar:

  1. Hej MG familie.

    Som en af de udefrakommende køretøjer vil vi gerne sige tak for en god dag, vi kommer gerne igen til næste år.

    med MG hilsen Ghita og Carsten Thorgaard

    SvarSlet