Blue Nelly

Blue Nelly
Bunker By Night 2015

tirsdag den 10. november 2009

FARVEL TIL DAISY


Sidste weekend sluttede ikke af uden endnu et farvel til en beboer i garagen. Efter en hektisk bilbytte dag lørdag, kom Tina og Torben fra Galten ved Hadsten søndag eftermiddag, og ville gerne have et kig på Lottes røde MGB. De havde set Daisy på bilmessen i Fredericia. De har taget tilløb til en MGB i et par år, så nu skulle det til altså være.
Efter en introduktion i hvordan en MGB kører og betjenes, kørte Tina og Torben en tur i det fine søndagsvejr. Vind i håret og fed motorlyd, det var lige dem.
De var begge begejstrede over oplevelsen at køre i åben vogn. Og så kan man jo tale sammen uden at skulle råbe, selv med kalechen nede. Efter at have snakket lidt om prisen, og om hvad der fulgte med i købet, blev Tina og Torben de nye ejere.
Daisy er nu afleveret til Tina og Torben, som jeg er sikker på vil tage sig godt af hende.
Lottes tanker har endnu ikke sluppet Daisy, og hun glæder sig til at møde den nye MG familie ved et MG arrangement. Så kan Lotte og Daisy mindes de ture, hvor de gav den gas.
Billedet er taget i Kolding ved Ole Aaens firma på vej til bilmessen i Fredericia. Daisy overnattede i Ole Aaens garage. Vi skulle på en lille ferie ved grænsen med ungerne inden messen, og kunne ikke nå at køre bilen til klubbens stand på messen fredag. Vi afleverede Daisy torsdag formiddag på Oles firmaadresse og Ole kørte hende til messen fredag eftermiddag, hvor hun blev udstillet på klubben flotte stand hele weekenden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar